Ön jelenleg a következőket nézi Iconic Lash Salon – Minden, ami szemöldök és szempilla

Iconic Lash Salon – Minden, ami szemöldök és szempilla

Régi álmom volt egy szempilla szalon létrehozása, ahol Vendégeink bizalommal fordulhatnak olyan szakemberekhez, akik a szempilla építésre hivatásukként tekintenek és elsődleges céljuk, hogy minden Vendégnek egyénre szabottan megalkossák azt a szempilla szettet, amire igazán vágynak. Célom, hogy ledöntsük a műszempilla viselés körül kialakult tévhiteket és lehetőséget teremtsek minden olyan nő számára, aki a biztonságos és tartós műszempilla viselet mellett teszi le a voksát. Az Iconic Lash Salon létrehozásakor a precíz és magasan képzett szempilla stylistok, a prémium minőségű anyagok mellett fontos volt számomra az is, hogy a hozzánk érkező Vendégek olyan környezetben szépülhessenek, ahol igazán csajos és exkluzív környezet várja őket.
Az Xtreme Lashes termékeivel dolgozunk hosszú évek óta. Ez a márka a kimagasló minőség mellett a hipoallergén ragasztójáról ismert, így szeretettel várjuk mindazokat is, akik eddig allergia miatt nem viselhettek műszempillát!
Sikereink közé tartozik, hogy referencia szalonként működhetünk és elnyertük ‘2023 – Az év szalonja’ díjat is. 
Köszönjük eddigi menyasszonyainknak a bizalmat és szeretettel várjuk a következő esküvői szezon hölgyeit, akik ránk bízzák magukat a nagy napra.
 
Szolgáltatásaink:
– Műszempillaépítés 1-8D
– Szempilla lifting
– Szemöldök laminálás
– Szemöldök styling
– Smink
Kedvezményes csomagokról az eseményen lehetséges érdeklődni.
 
Találkozzunk személyesen az esküvőkiállításon az öttevényi kastélyban!
Néhány kép munkáinkról:

Kiemelt eseményünk:

Esküvői divatbemutató – Szeptember 28-29.
Öttevényi Földváry-kastély
Cím: 9153 Öttevény, Fő út 173.

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk eseményünkre!
Vegyen részt szeptember 28-án vagy 29-én személyesen az év legnagyobb esküvői divatbemutatóján, nézze meg élőben a legújabb ruha kollekciókat, hogy Ön lehessen a legszebb menyasszony vagy legsármosabb vőlegény! Jöjjön el az öttevényi Földváry-kastélyba, ahol a kastély ódon falai között, csodálatos környezetben megtekintheti a hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekcióiját.

Naponta 2 alkalommal kezdődik a Show 10:00-kor és 14:00-kor, amikor is minden divatház egymás után mutatja be a legfrissebb kollekcióját sztármodellek segítségével.

Regisztráljon, hogy ingyenesen részt tudjon venni a divatbemutatón!