Ön jelenleg a következőket nézi Nira Flower Stylist

Nira Flower Stylist

Sziasztok Kedveskéim!
 
Nira vagyok, a  Nira Flower Stylist megálmodója. Immár 7. éve foglalkozom virágkötészettel és dekorációk készítésével.
 
Az idei évben egy új struktúrával és fenntarthatóbb munkássággal igyekszem valami újat és örömet hozni az embernek életébe.
A kiállításon is próbálok valami új irányzatot mutatni nektek, pl hogy lehet egy rendezvényen, egy elem több funkciós vagy éppen környezetbarát.
 
Két különböző lehetőséget kínálunk nektek ezen az eseményen. Élő vagy száraz virágos mini workshopok formájában, ahol kiegészítőket (fejdíszeket, kar díszeket, kitűzőket) tudtok elkészíteni.
Ezen a rendezvényen van lehetőség arra is, hogy más, későbbi időpontban látogassatok el hozzánk, ahol a koszorús lányokkal vagy család tagjaitoknak együtt tudjátok elkészíteni ezeket a tárgyakat, vagy éppen a csokrokat.
 
Ezen a két napon lehetőségetek lesz  belelátni abba, hogy mit is képviselek a fenntartható virág stylist munkásságomban.
Gyere el és kérdezz személyesen ha akár a felsoroltak valamelyike illik rád:
– ha virág rajongó vagy 
– ha fontos számodra a tudatos tervezés
– ha kíváncsi vagy egy stílus tanácsadásra
– ha csak egy jó kis rendezvényre vágysz a hétvégén 09.28-29-én és még nincs programod.
Öttevényi Cheteau Földváry kastély esküvő kiállításán keress meg minket.  

Kiemelt eseményünk:

Esküvői divatbemutató – Szeptember 28-29.
Öttevényi Földváry-kastély
Cím: 9153 Öttevény, Fő út 173.

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk eseményünkre!
Vegyen részt szeptember 28-án vagy 29-én személyesen az év legnagyobb esküvői divatbemutatóján, nézze meg élőben a legújabb ruha kollekciókat, hogy Ön lehessen a legszebb menyasszony vagy legsármosabb vőlegény! Jöjjön el az öttevényi Földváry-kastélyba, ahol a kastély ódon falai között, csodálatos környezetben megtekintheti a hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekcióiját.

Naponta 2 alkalommal kezdődik a Show 10:00-kor és 14:00-kor, amikor is minden divatház egymás után mutatja be a legfrissebb kollekcióját sztármodellek segítségével.

Regisztráljon, hogy ingyenesen részt tudjon venni a divatbemutatón!