Ön jelenleg a következőket nézi Berkes Krisztina – The room 22 photo studio

Berkes Krisztina – The room 22 photo studio

 
 

Berkes Krisztina vagyok a The room 22 photo studio vezetője, és a Győri Fényképész Szövetkezet elnöke. 

Hiszek a gyönyörű, nem tolakodó esküvői fotózásban, amely nem beállítja, hanem megörökíti a nagy napotok hangulatát és érzelmeit. Észrevétlenül igyekszem ott lenni minden fontos pillanatnál, és az a célom, hogy amikor megnézitek a fotókat, az összes érzelmet és kellemes emléket újra életre keltsem. Végtelenül laza vagyok, és vidám, elmondások szerint a legjobb “izgulás oldó” és a biztos pont életetek nagy napján, hiszen minden pillanatban Veletek leszek. Bízom a személyes találkozó erejében, ahol mindent kötetlenül át tudunk beszélni, és megismerhetjük egy picit egymást, így az esküvő napján már ismerősként találkozhatunk újra.

Az elmúlt 13 évben több mint 60 esküvőt fotóztam, és két éve vezetem a 2022-ben teljeskörűen felújított belvárosi stúdiómat, amit Győrben, a Baross u. 22 szám alatt találtok.  A the room 22 NEM CSAK stúdió, hanem fotós szaküzlet is, ahol megtaláltok mindent egy helyen, ami a nagy nap szervezéséhez kell:

  • Meghívó tervezés
  • Ültető kártya, menükártya, táblák – grafikai anyagok  tervezése és kivitelezése
  • Esküvői albumok
  • Keretek
  • Szülő köszöntő ajándékok, vendég ajándékok
  • Fotó nyomtatás 
facebook: https://www.facebook.com/theroom22photostudio
instagram: https://www.instagram.com/theroom22.hu/
 
Találkozzunk személyesen az esküvőkiállításon az öttevényi kastélyban!

Kiemelt eseményünk:

Esküvői divatbemutató – Szeptember 28-29.
Öttevényi Földváry-kastély
Cím: 9153 Öttevény, Fő út 173.

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk eseményünkre!
Vegyen részt szeptember 28-án vagy 29-én személyesen az év legnagyobb esküvői divatbemutatóján, nézze meg élőben a legújabb ruha kollekciókat, hogy Ön lehessen a legszebb menyasszony vagy legsármosabb vőlegény! Jöjjön el az öttevényi Földváry-kastélyba, ahol a kastély ódon falai között, csodálatos környezetben megtekintheti a hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekcióiját.

Naponta 2 alkalommal kezdődik a Show 10:00-kor és 14:00-kor, amikor is minden divatház egymás után mutatja be a legfrissebb kollekcióját sztármodellek segítségével.

Regisztráljon, hogy ingyenesen részt tudjon venni a divatbemutatón!