Ön jelenleg a következőket nézi Farkas Ferenc Film- Wedding films that will make you cry and laugh.

Farkas Ferenc Film- Wedding films that will make you cry and laugh.

Farkas Feri vagyok, esküvői filmkészítő, videográfus. 10 éve készítek filmeket, videókat, mozgóképes tartalmakat, 4 éve pedig szinte teljes időben az esküvőkre fókuszálok hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Kaptam már meghívást Angliába, Spanyolországba, Ausztriába, Szlovákiába és természetesen számtalan hazai esküvőre. Szeretem az érzelmeket, a mélyen átélt pillanatokat, a különleges történeteket, az ízes és tartalmas esküvői fogadalmakat, köszöntőket. Mindent, ami egyedi, ami benneteket, mint embert mutat meg, minél személyesebben. 

Szeretném megmutatni, hogy az esküvői film nem csak szép képek összessége szép zenére, hanem egy olyan egyedi történet, amely minden alkalommal, minden pár esetében egyedi és megismételhetetlen. Természetesen én is dolgozok visszatérő megoldásokkal, de mindig keresem azt, hogy egy adott esküvőn, mik azok a pontok, amik leginkább kifejezik az adott pár személyiségét, egyedi szemléletét lelkületét, világlátását, hitét. Azoknak a pároknak szeretnék a segítségére lenni, akik az esküvői filmet prioritásként kezelik, nagy elvárásokkal nagy reményekkel és igényességgel.

 A munkáimba nem tudok kevés energiát belefektetni, a rendelkezésemre álló ‘anyagból’ mindig a legtöbbet a legkülönlegesebb szeretném kihozni. Hálás vagyok, hogy jelenleg ez lehet a munkám, ezzel foglalkozhatok. Nagy megtiszteltetés számomra, amikor engem bízik meg valaki azzal, hogy elkészítsem ‘élete filmjét’. Ha a fenti sorok rezonálnak benned vagy csak szeretnél többet megtudni a munkámról vagy a szolgáltatásaimról, akkor keress bátran. 

                                   Linkek videóhoz:
                                    https://vimeo.com/992886062?share=copy
                                    https://vimeo.com/904958954?share=copy
                                    https://vimeo.com/883555912?share=copy
 

Kiemelt eseményünk:

Esküvői divatbemutató – Szeptember 28-29.
Öttevényi Földváry-kastély
Cím: 9153 Öttevény, Fő út 173.

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk eseményünkre!
Vegyen részt szeptember 28-án vagy 29-én személyesen az év legnagyobb esküvői divatbemutatóján, nézze meg élőben a legújabb ruha kollekciókat, hogy Ön lehessen a legszebb menyasszony vagy legsármosabb vőlegény! Jöjjön el az öttevényi Földváry-kastélyba, ahol a kastély ódon falai között, csodálatos környezetben megtekintheti a hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekcióiját.

Naponta 2 alkalommal kezdődik a Show 10:00-kor és 14:00-kor, amikor is minden divatház egymás után mutatja be a legfrissebb kollekcióját sztármodellek segítségével.

Regisztráljon, hogy ingyenesen részt tudjon venni a divatbemutatón!