Ön jelenleg a következőket nézi Agnespaphotography- Képeim Veletek válnak igazi történetté.

Agnespaphotography- Képeim Veletek válnak igazi történetté.

Arra törekszem, hogy fotóimmal meséljem el a Ti esküvőtök történetét, átadjam az általatok átélt érzelmeket. Olyan fényképeket szeretnék készíteni Rólatok, a szertartásról és a lakodalomról, melyek akár évek múlva visszanézve felelevenítik az élményt, melyet együtt átéltetek.

Egyik kedvencem az úgynevezett „first-look” fotózása, amikor a vőlegény először pillantja meg menyasszonyát menyasszonyi ruhában. A férfi őszinte érzelmeit remekül visszaadják a róla készült fotók. A másik nagy kedvencem a boldogító IGEN utáni pillanatok, amikor végre megtörténik az, amire mindenki várt és amire Ti régóta készültetek. Ez a két momentum megismételhetetlen, csak egyszer történik az életben. Számomra fontos, hogy ezek a legmegfelelőbb módon maradjanak fenn az utókornak.

Amit igazán imádok, az az esküvői kreatív fotózás. Ezek a képek mindig különlegesek, csak a Ti képzeletetek szabhat határt a kreativitásnak. A lényeg, hogy olyan képeket alkossunk együtt, amit mosollyal az arcotokon néztek vissza.

http://apwedding.hu

Találkozzunk személyesen az Öttevényi kastély esküvői kiállításán!

Kiemelt eseményünk:

Esküvői divatbemutató – Szeptember 28-29.
Öttevényi Földváry-kastély
Cím: 9153 Öttevény, Fő út 173.

Kedves Olvasó!

Szeretettel meghívjuk eseményünkre!
Vegyen részt szeptember 28-án vagy 29-én személyesen az év legnagyobb esküvői divatbemutatóján, nézze meg élőben a legújabb ruha kollekciókat, hogy Ön lehessen a legszebb menyasszony vagy legsármosabb vőlegény! Jöjjön el az öttevényi Földváry-kastélyba, ahol a kastély ódon falai között, csodálatos környezetben megtekintheti a hazai és nemzetközi tervezők egyedülálló kollekcióiját.

Naponta 2 alkalommal kezdődik a Show 10:00-kor és 14:00-kor, amikor is minden divatház egymás után mutatja be a legfrissebb kollekcióját sztármodellek segítségével.

Regisztráljon, hogy ingyenesen részt tudjon venni a divatbemutatón!